Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp

Ook voor alle facetten van grafische vormgeving kunt u bij Cantique terecht. We beheersen alle aspecten van het vak. Of het nu om een advertentie gaat of een geboortekaartje, een flyer of een brochure, een poster of een complete huisstijl: wij maken er iets moois van.We beginnen met luisteren: wat zijn de wensen, wat moet de uitstraling zijn, welk doel heeft de publicatie, wat is de doelgroep? En zeker niet onbelangrijk: binnen welk budget moet het passen? We hebben voor nagenoeg ieder budget wel een passende oplossing. En dat laatste is zeker van belang bij startende ondernemers, die logischerwijze een beperkt budget hebben, maar toch professioneel willen overkomen.

Logo en huisstijl
Bij het ontwerpen van een logo en/of huisstijl staat de gewenste uitstraling en de identiteit van de organisatie centraal. Als we daar goed over ingepraat zijn maken we twee ontwerpen tegen een vaste vooraf overeengekomen prijs. Het gekozen ontwerp kan dan eventueel nog worden getuned, zodat het helemaal aan de wensen voldoet. Van het eindresultaat leveren we een pdf-, eps-, jpg- en png-versie, zodat het op papier en digitaal gebruikt kan worden.Meestal wordt een logo als basis voor een complete huisstijl geleverd. We kunnen – gebruik makend van het logo – ook uw briefpapier, enveloppen en visitekaartjes ontwerpen.

Reclame en presentatie
Reclame is het eindresultaat van een doordacht plan. Daarbij moeten vragen worden beantwoord als: wie is de doelgroep en hoe bereik ik die het beste? Het kan zijn dat een huis-aan-huis flyer/folder de beste optie is, maar ook een mooi ontworpen stoepbord, een vrolijk wapperende vlag, advertenties in één of meerdere bladen, een direct mail of zelfs een boek kunnen doeltreffende reclamemiddelen zijn. Omdat we met al deze terreinen bekend zijn, kunnen we u objectief en deskundig adviseren.

DTP
Het opmaken van boeken, magazines en periodieken is voor ons dagelijks werk. Iedere week verlaten duizenden periodieken die door ons zijn opgemaakt en gedrukt het pand. Dit kan variëren van eenvoudige zwart-wit informatiebladen tot dikke boeken met hard cover in full-color uitvoering. Ook op dit gebied denken we graag met u mee!

Meer weten?
Vragen? Ideeën? Of benieuwd naar de kosten? Mail naar info@cantique.nl, bel naar 0548-542 563 of kom eens langs!

Portfolio