Over ons

Over Cantique Repro

Cantique: alles onder één dak!

Cantique is een multimedia-organisatie die Nederlandse efficiëntie combineert met oosterse, of beter gezegd Oost-Nederlandse gastvrijheid. In 2001 begonnen als uitgeverij, hebben de activiteiten zich in de jaren erna in rap tempo ontwikkeld. Naast uitgever is Cantique nu gespecialiseerd in grafische vormgeving, drukwerk, kopieerwerk en web development. Op de andere pagina’s van onze website (die we uiteraard zelf ontwikkeld hebben) leest u daar meer over.

De medewerkers van Cantique zijn stuk voor stuk zeer vakkundig, maar weten ook als geen ander dat een goede relatie met de klanten van cruciaal belang is.

Cantique is geen afstandelijk www-adres, maar een organisatie die buitengewoon laagdrempelig is. Maar wel met vriendelijke internetprijzen. We zijn natuurlijk per mail te bereiken, maar ook per chat of telefoon. En wat dacht u van een bezoek aan ons mooie bedrijf? Al vele duizenden klanten hebben ons weten te vinden!

Onze Professionals

Wij zijn Cantique

Klanten die in de buurt van Rijssen wonen en ons reprocentrum al dan niet regelmatig bezoeken, weten met wie ze te maken hebben bij telefonisch of mailcontact. Ze kennen de gezichten achter de namen. Voor klanten die verder weg wonen is dat minder vanzelfsprekend. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Dan weet je met wie je te maken hebt wanneer je belt en chat. Of als je een mail van één van ons krijgt.

Johanneke Wierbos

Allround grafisch medewerker

Rineke Boers

Hoofd afdeling repro

Renske Veneklaas

Grafisch vormgever

Jan Willem Baan

Grafisch vormgever

Hilde Wessels

Allround grafisch medewerker

Fenneke van Dijk

Administratief medewerker

Ruben Ypma

Medewerker klantenservice

Jannet van Dijk

Web developer

Gerald Boers

Accountmanager

Jansje van Dijk

Administratief medewerker